Vrouwen CirkelMet vrouwen onder elkaar helemaal zijn. Elkaar steunend en inspirerend. In een mooie, warme, setting. Denk daarbij aan een lekker geurtje, kaarsjes en muziek. Om samen te mediteren, dansen, delen, voelen en de diepte ingaan.


Introductie

Even op adem komen en elkaar en misschien vooral ook jezelf, werkelijk ontmoeten. Met een theetje, meditatie, lichaamswerk en zelfonderzoek op verschillende thema’s. Gedurende het proces maken we een vision book. Hierbij krijg je elke week een nieuwe opdracht, waar we samen aan beginnen en die je thuis af mag maken. De opdrachten draaien allemaal om jezelf beter leren kennen en energie geven aan dat wat je graag zou willen, moeilijk vindt en wie je werkelijk bent op dit moment. We knippen en plakken uit tijdschriften en maken een eigen boek, met wat op dit moment jouw aandacht vraagt.

Ik heb een intro geschreven voor deze avonden, eigenlijk met de intentie om het aan te reiken aan de vrouwen die zich op hadden gegeven. Maar graag deel ik het hier ook, omdat het voor mij goed de kern weergeeft van wat ik graag met deze avonden creeër. Introductie vrouw in verbinding.

Wat doen we:

Mediteren en reflecteren
Luisteren en delen
Lichaamswerk, samen en alleen
Aanraken en aan laten raken
Je creativiteit aanspreken
Inspireren en laten inspireren
Vrouw zijn

Wat kun je verwachten?

Verbinding met andere prachtige vrouwen.
Ontdekken wat jou op dit moment drijft.
Jezelf beter leren ont-dekken.
Oefeningen leren die je thuis kunt doen.
Een hele warme bedding.
Een plek waar jij jezelf helemaal kunt laten zien.

Ik creëer een sfeer van verbinding, vrouwelijkheid, avontuur en ontdekking. Een plek waar het fijn is om te zijn, ook al heb je het misschien even niet zo fijn. En een plek waar jij even helemaal mag zijn. Om geïnspireerd te raken en om te inspireren. Beide even belangrijk in mijn ogen. We maken een rommeltje met knippen, plakken en schrijven. En op het einde heb je een collageboek, een soort dagboek, vol met wat jou in deze thema’s nu op dit moment bezighoud.

Data & Locatie(s)

Check onze agenda voor de data, tijden en locaties.

De kosten

De kosten zijn 280 euro voor het hele traject inclusief een leeg plakboek, de bijeenkomsten en inspiratiemail op de weken dat we niet samenkomen.


Aanmelding

Door een mail te sturen kun je je aanmelden en krijg je een mail met alle informatie over locatie en betaling. Ook voor vragen mag je me mailen of bellen!!! Graag!