Open cirkelTijdens deze open cirkel bieden we ruimte aan iedereen die behoefte heeft om in stilte te zijn, of aan een luisterend oor, zit met (levens)vragen, of kennis wilt maken met ons werk. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.


Over de OpenCirkel

Met de open cirkel hebben we voor ogen om op een zo laagdrempelig mogelijke manier een plek aan te bieden, waar je naar toe kunt gaan als je even behoefte hebt aan support, rust, of samenzijn, behoefte hebt aan een luisterend oor, (levens)vragen hebt, verbinding wilt voelen of in stilte wilt zijn. Ook is het een gemakkelijke manier om kennis te maken met ons en onze praktijk. Er is geen vast programma. We kijken waar behoefte aan is en wat zich wilt ontvouwen. Misschien ben je wel de enige deelnemer. Misschien zijn dat er tien. Hoe het ook is, iedereen is daar uiteindelijk voor en met innerlijke aandacht.


Locatie

De open cirkel vindt plaats in onze praktijk gevestigd op de 3e etage van Cwartier. Het adres is:
Cwartier, ruimte 321
Beekstraat 54
6001 GJ Weert

Parkeren kun je het beste op het stadhuisplein. Alternatieven zijn de parkeergarage onder het stadhuisplein of op het kasteelplein/hoge kei. Let op, dit is op werkdagen tot 18:00 uur en op zaterdag betaald parkeren.


Bij binnenkomst

Loop de centrale Hal van binnen van Cwartier. Tracy of Jay maken dan 10 minuten voor aanvang de toegang naar boven open en blijven zelf in de hal wachten tot de start van de Cirkel. Boven mag je in stilte thee of water pakken en een plekje uitzoeken.


Datum & Tijd

Onze open cirkel duurt 1 uur en zal doorgaans op zaterdagochtend plaatsvinden.
Zie de agenda voor meer informatie.


Kosten

Deelname is geheel gratis!


Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk!! Stuur een email naar info@innerlijkeaandacht.nl.