Individuele begeleidingAls je nou één sessie wilt ter ondersteuning en/of om te sparren over een bepaald onderwerp. Of je hebt behoefte aan een langdurig traject. Het kan met individuele sessies. Tijdens een sessie is er diepgaande aandacht voor jouw persoonlijk hulpvraag. Zijnsgeoriënteerde gesprekken onderscheiden zich o.a. en vooral doordat het primair gaat over het (door)voelen en ervaren van je proces. En dat is wat heel erg helpt.


Individuele begeleiding biedt de ruimte om uitgebreid stil te staan bij jouw persoonlijke processen en thema’s. Er is een primaire rol weggelegd voor gespreksvoering vanuit een voelende onderzoekende en bovenal vriendelijke houding. (Wat volstrekt anders is dan een gewoon gesprek). Maar ook meditatie, lichaamswerk, ademwerk, repeterende vragen, schrijven, lezen, en andere methoden kunnen deel uitmaken van het werk.
Er wordt een veilige ruimte gecreëerd waarin processen plaats kunnen vinden, maar het is minimaal net zo belangrijk om een vriendelijke relatie met jezelf te ontwikkelen in het dagelijks leven. Vandaar dat er ook gevraagd zal worden om er thuis ook tijd voor te maken.

Individuele begeleiding zal je helpen om:

Meer rust, ruimte en helderheid te ervaren.
Je vrijer en lichter te voelen.
Meer in contact te staan met jezelf.
Meer in contact te staan met je lijf.
Meer te kunnen voelen.
Je levenslust en passie meer te voelen.
Meer jezelf te zijn en meer jezelf te laten zien.
Verbindend te leren communiceren.
Ruimte voor jezelf en de ander te voelen.
Minder last te hebben van innerlijke strubbelingen zoals stress, neerslachtigheid, vermoeidheid, frustratie, machteloosheid, wanhoop, zorgen, schuldgevoel, schaamte, angst, onzekerheid, je onvrij voelen, niet jezelf kunnen zijn, leegte voelen, liefde missen, eenzaamheid enzovoorts.

Eerst een kosteloos oriënterend gesprek

We kunnen ons voorstellen dat je niet zeker weet of dit iets voor je is of dat je twijfelt dat deze benadering een oplossing gaat zijn voor hetgeen je graag anders zou zien. Daarom willen we je graag in de gelegenheid brengen om eerst kennis te maken met ons en ons werk. Daar plannen we een gesprek van een half uur voor in, waarin we samen helder kunnen krijgen of en hoe we je verder kunnen helpen en of jij dat wel wilt. Dit gesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend!

Het traject

Als er voor zowel voor ons als voor jou een goede basis is voor een vervolg dan wordt er afgesproken om samen een traject in te gaan. Dit werk is buitengewoon diepgaand en transformerend, maar vraagt ook om een commitment. Je kan (en zal) zeker vanaf de eerste sessie al nieuwe inzichten krijgen en processen doorwerken. Maar de echte diepgang vraagt om tijd. Vandaar dat we je graag willen motiveren om minimaal 5 sessies met ons te doen. Dan kun je in elk geval werkelijk ervaren wat ons werk kan doen.

De kosten

De kosten bedragen per sessie 85 euro. Je ontvangt hiervoor na de sessie per email een factuur.

Annuleren

Mocht je de afspraak willen annuleren of verzetten, doe dat dan minimaal 24 uur van te voren. Anders zijn we genoodzaakt de sessie in rekening te brengen.

Over de methode en ervaringen van anderen

Wil je nog meer weten over onze benadering dan kun je er hier meer over lezen.
En ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen. Hier staan er een paar verzameld.