Avondcursus Zelf -Liefde, -Acceptatie en -VertrouwenOp woensdagavond 8 mei start onder leiding van Jay en Tracy Quasters de Avondcursus Zelf-Liefde in Weert. In 6 avonden en een persoonlijk gesprek met de trainers leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Deze cursus wordt aangeboden door het Centrum Zijnsoriëntatie.


Het is een hele kunst om werkelijk vriendelijk te zijn voor jezelf, laat staan om blij te zijn met jezelf. Blij met degene die je simpelweg bent. Toch, zoals je zult begrijpen, is in vrede zijn met jezelf en wel precies zoals je op een bepaald moment bent en je je voelt, een absolute voorwaarde voor je geluk. In deze cursus Zijnsoriëntatie van 6 avonden leer je ontdekken hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk jezelf niet te bestrijden, maar om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Wat daarbij helpt, is om je gevoelens heel rustig onder woorden te brengen.

Wat je gaat doen

Met behulp van heel eenvoudige zijnsgeoriënteerde oefeningen ga je dit leren gedurende deze avonden. Je gaat ontdekken dat als je op die manier je open stelt voor je innerlijk, dat innerlijk als vanzelf tot rust komt en blij wordt met jou en jij daardoor met jezelf.

Zo ontstaat er Zelf-Acceptatie en als vanzelf op basis daarvan Zelf-Liefde. Zelf-Vertrouwen ontstaat doordat je gaat ontdekken dat juist door jezelf te zijn en door wat er in je leeft te delen met een ander, dat die ander als vanzelf blij wordt met jou en jij omgekeerd met deze. Zo ga je dus ontdekken dat wie goed voor zichzelf zorgt door een ander als een geschenk wordt ervaren.

Dit alles doen we op een meditatieve basis. Meditatie speelt een belangrijke rol in de Zijnsoriëntatie. Op de goede manier ingezet is het een bijzonder krachtig hulpmiddel. Behalve met individuele meditatie zullen we ook regelmatig werken met interactieve meditatie en meditatieve dialoog.

Verder zullen we werken met visualisatie. Visualisatie is een krachtig middel om in contact te komen met je essentie, met wie je eigenlijk bent. Je zult gaan ontdekken dat je een mooier mens bent dan je denkt dat je bent en ook wat sommige van jouw bijzondere essentiële kwaliteiten zijn.

We werken ook lichaamsgericht. We gebruiken lichaamswerk en dans om onze vrije vorm te ontdekken, te ervaren en te delen. Zo krijg je in zes avonden een rijke introductie in de Zijnsoriëntatie.

Gun jezelf dus deze zes avonden. Ze zullen je zonder meer goed doen.

Locatie

Deze cursus zal plaatsvinden bij praktijk Innerlijke Aandacht, gelegen in Cwartier (unit 321) in Weert.

Beekstraat 54
6001 GJ, Weert

Datum & Tijd

Op woensdag 17 april is er een (gratis) kennismakingsavond van 19:30 uur tot 21:30 uur.

De cursus zelf start op woensdag 8 mei.
De overige data zijn:
15 Mei
29 Mei
5 Juni
19 Juni
26 Juni

De cursus start telkens om 19:00 en eindigt om 21:30 uur.
Zie ook onze agenda voor een overzicht.

Kosten

Voor de 6 cursusavonden en één individuele sessie:
Privé: € 330,00
Zakelijk: € 449,00


Meer informatie

Heb je vragen die inhoudelijk over de cursus gaan, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. Je kan een mail sturen naar info@innerlijkeaandacht.nl


Aanmeldingen

Deze cursus wordt aangeboden door het Centrum Zijnsoriëntatie. Aanmeldingen verlopen via hun. Je kan je hier aanmelden.