Even voorstellen

Geïnitieerd doordat wij beiden ons al een poos niet al te best voelden, begonnen we in het jaar 2000 een zoektocht om daar verandering in te brengen. We hadden echter nooit voor mogelijk kunnen houden dat we daarmee aan het begin stonden van een boeiende reis die zo bepalend zou zijn voor ons leven.

Innerlijke Aandacht is ontstaan uit ons verlangen om de kennis, ervaring en inspiratie die we op hebben gedaan en nog altijd opdoen om een energiek, liefdevol en vreugdevol bestaan te hebben te delen. Wat ooit begon met passie voor fitnesstraining, voeding en leefstijl ontwikkelde gaande weg steeds meer naar een enorme liefde voor het werken met mensen aan hun innerlijke welzijn vanuit een zijnsgeoriënteerde benadering.

Dat heeft geleidt tot het opzetten van onze praktijk in Weert. Innerlijke Aandacht is een praktijk voor zijnsgeoriënteerde meditatie, coaching/therapie en groepswerk. We bieden ondersteuning bij psychische en emotionele klachten, (denk daarbij aan stress, burn-out, depressie, gebrek aan eigenwaarde, etc.), levensgebeurtenissen, relationele moeilijkheden, persoonlijke groei en we willen graag mensen in de gelegenheid brengen om ook anderen op een dieper niveau te ontmoeten.


Over Jay

Mijn naam is Jay Quasters en ik ben buitengewoon geïnteresseerd over de invloed die je zelf hebt op zowel je fysieke als je innerlijke welzijn. Ik heb een enorme interesse, waardering en bewondering voor de kracht van plantaardige voeding en voor de kracht van vriendelijke voelende aanwezigheid bij jezelf en anderen. Beiden bijzonder eenvoudig in hun uitvoering, maar buitengewoon invloedrijk op ons welzijn (en die van de wereld).

Ik heb een achtergrond als personal trainer, voeding en leefstijl consulent, en begeleid met Innerlijke Aandacht mensen naar de diepte van hun innerlijke leefwereld. Ik doe dat vanuit een zijnsgeoriënteerde visie. Een visie waarin de uitnodiging is om aanwezig te zijn bij alles wat er in jouw leeft. Je gevoelens, je angsten, je kwetsingen, je reacties, je wensen en je verlangens. En deze met vriendelijkheid te verwelkomen. Verandering kan namelijk plaatsvinden juist door hetgeen je wilt veranderen helemaal te laten bestaan, het er te laten zijn.

Graag creëer ik een ruimte voor en met je, waarin dit kan plaatsvinden. Ik ontmoet je graag in alle rijkdommen van ons menszijn. In zowel onze nederigheid van ons bestaan, als in de erkenning van de bijzonderheid die we eigenlijk zijn.

Educatieve achtergrond

Ik ben sinds 2011 student aan het Centrum voor Zijnsoriëntatie. Daarvoor volgde ik o.a. Transformational Breathing Ademcoach, Personal Professional & Spiritual Mastery Program (Paul Chek), CHEK Nutrition & Lifestyle Coaching Level I & II, Functional Medicine, Orthomoleculaire Voeding in de Sport, Integrale opleiding Orthomoleculaire Geneeskunde, Certified Metabolic Typing Advisor Level I, Voeding mbt Autistisch Spectrum, bijscholing HPU, Life Coach Practitioner EFAA, Fitness Instructeur (EFAA), Personal Trainer (EFAA) Powerplate Acadamy Advanced.


Over Tracy

Hallo, ik ben Tracy Quasters-Creusen. Fijn dat je hier even een kijkje komt nemen.
Ik ben 37 jaar. Ik ben moeder van 2 kinderen en ik ben 21 jaar in relatie met Jay.

Naast Innerlijke Aandacht, studeer ik aan het Centrum Zijnsorientatie, bestudeer ik astrologie, ben ik graag in de weer met mijn gezin en organiseer ik samen met Jay het blote voetenfeest Nataraj in Eindhoven.

Ik geloof in fijn leven. Ik geloof in diepgaand leven. En dat we als mens alles bezitten om dit te ervaren. Het vraagt wel een andere houding dan die van het hamsterwiel. Het vraagt moed, nieuwsgierigheid, liefde en eerlijkheid. Alles wat in een mens zit. Kijk maar naar kinderen. Dat dragen we altijd in ons, maar soms heeft het wat ont-dekking nodig.

Ik wil je graag begeleiden naar een invulling van je leven met meer passie en energie. En ik bewandel graag een stukje van je pad samen met jou. Het leven is volgens mij één grote leerweg, waarin je altijd bezig blijft met het realiseren van jezelf. Zo ik ook. Ik kan je ondersteunen om daar te zijn waar het moeilijk is om te blijven. Daar ligt namelijk zoveel moois.

Ik doe dit in de vorm van uitdagingen aangaan, danwel creeren, want ik geloof in: ‘van wrijven gaat het glanzen’. Dat kan al heel simpel door gewoon te luisteren naar wat je voelt en hoe het op dit moment met je gaat. Verder kan ik je ondersteunen bij het ontwikkelen van een meditatiehouding en kijken hoe je dit kunt plaatsen in je dagelijkse leven.
Ik bied inspiratie en zoek graag met jou naar wat jou persoonlijk inspireert. Wat past bij jou. We zijn allen uniek, ook in wat ons inspireert. Daarin help ik je graag te ont-dekken wat er allemaal nog in je borrelt zodat je weer een gevoel van stromen gaat ervaren die passie en energie met zich meebrengen.

Als ik je kan helpen met jouw ontdekkingen ben je van harte welkom.

Daarnaast creëer ik met heel veel liefde en plezier vrouwenavonden. Avonden om helemaal tot rust te komen of om nou juist een uitdaging aan te gaan.

Educatieve achtergrond

Ik ben sinds 2011 bezig met zijnsoriëntatie en sinds 2014 zelf student aan het Centrum voor Zijnsoriëntatie. Daarvoor deed ik mee aan het Personal Professional & Spiritual Mastery Program (Paul Chek), en volgde ik tal van trainingen en workshops zoals mindful selfcompassion en kinderyoga.