ERVARINGEN

Lieve Jay & Tracy, wat een mooie ervaring was dat gisteravond! Dank je wel! Wat een mooie ‘verademing’. Ik voel me opgelucht en blij. Er is een gevoel van ruimte ontstaan. Niet alleen in m’n lichaam, maar ook om heen, zo lijkt het. Ik voel me anders waardoor ik het idee heb meer ruimte te kunnen vragen. Vanmorgen ben ik al heerlijk gaan hardlopen en maandag doe ik dat weer. De druk bij m’n schouders en ogen is minder, ik kijk anders uit mń ogen en voel me meer mezelf: HEERLIJK!! Ik verheug me op een volgende sessie, want ik ben er nog niet!!

beeldmerk De zijn-/ademsessie bij jullie was voor mij een onvergetelijke ervaring. Vooral het ademwerk was voor mij nieuw en heeft me laten ervaren dat ik gewend ben om veel emoties te uiten door te praten en minder door te voelen. En die ‘escape’ was er nu niet. Het bracht mijn vraag terug bracht bij de essentie: dat ik er helemaal mag zijn, dat ik het waard ben om God in mij toe te laten en zijn stem via mij te laten horen.Hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld was goed te merken in de liefdevolle en zorgvuldige aandacht tijdens de sessie en in jullie professionele gelaagde aanpak. Dank jullie wel en graag tot een volgende sessie.

beeldmerkIk ben naar Jay toegekomen omdat ik merkte dat ik vastliep in mijn leven. Dat ik verlang naar vrijheid, vrij zijn, mezelf tot bloei laten komen en dat ik Jay en Tracy hierin inspirerend vind. Voor mij was de eerste sessie echt een openbaring. Na al die jaren mochten ineens al mijn gevoelens er gewoon zijn. Niks hoefde verbetert te worden of anders te zijn dan dat het was. Dit voelde echt als een verrijking. Nu een aantal maanden verder kan ik zeggen dat ik de sessies allemaal erg waardevol vindt. Het zijn echt momenten waarin ik even helemaal mag thuiskomen bij mezelf en geaccepteerd wordt in alles wat ik ben.

beeldmerkWil je nog bedanken voor je ‘zijn’. Heeft me erg gesteund. Geloof dat ik nog niet eerder zo met een lid van t mannelijk geslacht heb gesproken. Echt een opluchting want ik weet nu dus dat het kan en dat dat precies alles is wat ik nodig heb, die ware verbinding. Heeft bij mijn man wel ook wat open gezet. Want hij gaf aan dan misschien ook maar eens met jou af te spreken. Maar voor nu ben ik gewoon blij dat je er was vandaag. Ben wel nog naar mijn ouders gegaan en heb mijn moeder een mooi symbolisch kado gegeven. Dat voelde opeens zo en ik ben blij dat ik naar ze toe ben gegaan en die ruimte was er mede dankzij jou!

beeldmerkIk vond het echt een hele mooie sessie en het zijnsorientatie spreekt me echt aan. Probeer nu ook bewust in situaties ruimte te laten voor alles, ook voor alles wat M. ervaart en voor mijn zoontje. En ik doe al veel meer dingen buitenshuis met m’n angst.
Het liefst elke dag even een half uurtje/uurtje hiermee bezig kan zijn met jou. Maar dat is natuurlijk niet realistisch maar geeft voor mij wel aan hoe fijn het is dat alles en ik dus er gewoon mogen zijn en ervaren. ☺️

beeldmerkLieve Jay, allereerst ontzettend bedankt voor een hele fijne avond! Ik heb ervan genoten! Ben super dankbaar dat ik hier aan mee mocht doen. Zo ontzettend leuk om samen te zijn met gelijkgestemden. Ik vond jouw begeleiding echt super fijn! Rustig, opbouwend, met een goed begin en eind. En inderdaad ik had niet gedacht dat het al zo laat was. Had ook idee dat er meer mensen waren die nog door wilden praten. Voor mijzelf was het een heel bijzondere ervaring. Ik was nog in een soort roes en ik moest het laten bezinken. Maar er was een bijzondere energie voelbaar. Ik weet niet of het door de omgeving kwam, door jou, door al die mensen die er waren,…maar het was heeel bijzonder en heel mooi! Ik maak op het moment hele moeilijke tijd door en zit met veel vragen. Vanavond heb ik nog geen antwoorden, maar heb nu wel zeker meer rust. De antwoorden komen vanzelf. Voor mij was het moment toen je over het hart begon, het meest dat ik open ging. Was net een waterval aan emoties en hoe ik het leven zag. Ik realiseerde me dat alle antwoorden en hoe ik dingen nu moet aanpakken in me zijn, ik moet alleen beter luisteren. Daar ga ik komende tijd meer tijd aan besteden. Ik wil er zeker volgende keer bij zijn. Super leuk!

beeldmerkDag coach, was fijn vanochtend, heb onderweg van ams naar r’dam even goed tijd genomen voor mezelf, opeens begrijp ik het, opeens zie ik wat er gebeurt, dank je!!! Dat geeft rust ergens ook al is het verdriet groot.

beeldmerkDank je Jay je hebt me enorm geholpen!! Heb een stuk gezien waar ik nooit bijkon, namelijk daar waar de liefde en waarheid samenkomen, als de liefde beantwoordt met ellende ga je twijfelen aan je waarde.

beeldmerkIk heb vaak aan je gedacht deze dagen. Jij bent mijn coach in mijn hoofd. Ik neem je mee en dat geeft me kracht. Ik ben je dankbaar dat ik je heb leren kennen!

beeldmerkMijn man kwam gisteren thuis met een heel mooi verhaal. Ik vind het echt bijzonder van hem dat hij dit wilt doen. Hij voelt zich nu echt gelukkig. Hij is zo onder de indruk van jou. Hij heeft zich nog nooit zo gevoeld!

beeldmerkIk moet wel zeggen dat het heel raar voelt om soms zo zelfverzekerd keuzes te maken. Ik kom steeds meer in harmonie met mezelf en kan beter met bepaalde situaties omgaan dan ik zelf verwachte. Wat lief voor jezelf zijn niet al teweeg kan brengen.

beeldmerkIk vond ook de sessie van afgelopen dinsdag weer heel fijn. Moeilijk om in een paar woorden te zeggen wat het voor me doet. Ik merk dat ik meer rust krijg en dat voelt heel fijn.

beeldmerkNog steeds erg onder de indruk van alles en verbaasd over hetgeen ik met je gedeeld heb. Dat was echt openheid maar het kon ook en dat is fijn.

beeldmerkHey Jay, I want to thank you again for what you guided me through.
Yesterday was an amazing process. Something dropped, and I connected to a quiet bliss that seemed indestructible. Now I’m moving between intense emotion, fear and sadness – and total calm and open spaciousness.

beeldmerkJay, nam mij mee op reis. In die reis nam hij me mee naar mijn kind, terug naar mijzelf. Ik ervaarde verdriet, medelijden, verzoening en rust. Wat er gebeurde was onvergetelijk. Ik ging terug naar die vervloekte kleedkamer. Daar lag ik in mijn gymkleren in foetus houding te huilen. Ik stond naast het kind. Ik zei tegen hem dat het mij speet en dat ik er niet voor hem was geweest, maar dat ik er vanaf nu voor hem wilde zijn. Ik wilde het baasje knuffelen terwijl hij weerloos op de grond lag. Hij keek op. Op dat moment zei ik dat ik hem lief vond en dat ik er altijd voor hem zal zijn. Ik zei ik laat je nooit in de steek. Hij stond op en in plaats van dat ik hem wilde knuffelen omarmde hij mij bij mijn middel en hij hield mij stevig vast. We lieten elkaar een tijd lang niet los. Alsof oude vrienden elkaar decennia niet gezien hadden. Ik huilde. Het manneke liet mij los en keek mij aan en zei toen tegen mij “Weet ik.” Hij glimlachte en rende in zijn sportbroekje de deur uit met een big smile op z’n gezicht. Mij gelukkig achterlatend. Ik voelde rust en warmte door heel mijn lijf. Ik was terug de tijd in gegaan en het gaf mezelf kracht om mezelf weer te zien. Daarna werd ik wakker in een andere wereld. Ik vroeg aan Jay of hij me wilde knuffelen. Dat deden we voor een momentje. Alles voelde goed en fijn. Toen heb ik nog even in de auto gezeten vooruit starend en reed gewoon aan. Geen idee waar ik naar toe ging.
Jay voelde precies aan waar hij moest zoeken bij mij en als een dirigent deed hij iedere snaar spelen. Ik bedankte hem zo erg voor dit mooie moment. Het was zo bijzonder.

beeldmerkGisterenavond samen met Tracy een vrouw mogen begeleiden met behulp van o.a. een ademwerk. Deze vrouw voelde na een poosje de veiligheid en durf om zichzelf werkelijk te laten horen. De realisatie dat ze zichzelf altijd heeft ingehouden, en dat tot op de dag van vandaag nog steeds doet, omdat er van vroeger uit altijd een potentieel gevaar dreigde van een vader die heftig kon reageren en de veiligheid die ze nu ervoer om zich wel te laten horen, was net zo bevrijdend als emotioneel. Eveneens het doorvoelen dat ze altijd haar gevoel wegdrukt had en dat nu niet meer kon noch hoefde was verhelderend en mooi. Wat is het toch fijn om de ruimte te creëren zodat dit soort processen bij mensen plaats kunnen vinden!

beeldmerkAfgelopen week heb ik bij Jay en Tracy een ademsessie mogen ervaren. Het was een bijzondere gewaarwording. Door middel van enkele oefeningen en uiteindelijk de ademsessie kwam ik tot mijn diepste gevoelens. Gevoelens die ik altijd geleerd heb om weg te stoppen. Maar dankzij de integere en aandachtvolle begeleiding van Jay en Tracy, heb ik deze gevoelens leren verwelkomen en onderzoeken. Dat je door ademhaling dit los kunt weken. Sterk is het gevoel dat ik beter voor mezelf moet gaan zorgen. Ik ben er nog niet, maar heb er vertrouwen in. Dank jullie wel Jay en Tracy voor deze mooie ervaring!

beeldmerkHet was een prettige. rustige, sessie waarbij op een vriendelijke, duidelijke gevoelige manier duidelijk werd wat er speelde, hoe je daar mee omgaat en wat het met je doet, zonder waarde oordeel, wel heel liefdevol!

beeldmerkTijdens ervaren en benoemen gevoelens, kwam Jay met de juiste vragen uit bij een enorme woede richting mijn vader. Ik heb een deel van deze woede mogen ervaren zich en zich laten uiten. Ik ging zo relaxed naar huis, geschrokken, maar heel licht, onvoorstelbaar!

beeldmerkToen ik binnenkwam voor mijn afspraak voelde ik me echt niet waardig en nam ik mezelf niet serieus. Ik voelde me erg machteloos en bedrogen. Het lage zelfbeeld wat ik heel erg had maakte plaats voor het gevoel dat ik weer in mijn kracht stond.